q&a: mi chiamo kristina, sono norvegese, vivo a roma

i dag har eg budd i roma i ei heil veke. ei veke fyllt med raudvin, kjekke menn med skjegg som seier eg liknar på bonnie i bonnie and clyde, pasta, pizza, espresso, platon, aristoteles, descartes, gnagsår, airconditionforkjølelse, hetebølge frå sahara, og gelatto. jævla mykje gelatto. vi har ikkje hatt stabilt internett i leiligheita, så eg har ikkje fått blogga så mykje som eg hadde tenkt, og difor tenkte eg at no, sidan vi startar eit nytt kapittel på bloggen og i livet mitt, så kunne vi hatt ein spørsmålsrunde. så dersom det er noko de lurer på anngåande roma, meg, eller kva det skal vere, spør i veg! så skal eg svare så godt eg kan!

enn så lenge, ciao bella e bello!

translation:
today i have lived in rome for exactly one week. it’s been a week filled with red wine, handsome men with beards who insist i look like bonnie in bonnie and clyde, pasta, pizza, espressa, plato, aristoteles, descartes, blisters, aircondition cold, heatwave from sahara and gelatto. loads and loads of gelatto. since we haven’t had any stabil internet connection in our apartment this past week, i haven’t been able to blog as often as i wanted to. and therefore i thought that it might be a good time now, since the blog and myself are starting a new chapter, to have a q&a session. so ask me anything you want to, about me, rome, anything!

until next time! ciao bella e bello!

6 comments

 1. sukkerspinnet

  i) Er Roma like magisk, romantisk og fylt med sexy som jeg innbiller meg?
  ii) Er italienske menn gode kyssere? (Vet du ikke, finn ut! Kthxbai.)
  iii) Kan jeg komme på besøk?
  iv) Er pastaen bedre enn hjemme?
  v) Er italienske menn så nydelige som jeg innbiller meg, eller er det sånn bare på film?

 2. Kathleen

  Hva er det beste du har spist i Italia til nå? Og hva er favorittfyllet på pizza? Hva er favorittissmaken? Hva er favorittvinen? Hva er ditt favorittord på italiensk?