there was once a very lovely, very frightened girl. she lived alone except for a nameless cat

eg har fått skrivemaskin. slik som paul varjak har i breakfast at tiffany’s, så difor måtte dei fyrste orda eg skreiv på den nye gamle remingtonen min vere den nydelege innleiinga til boka han skreiv om holly golightly. there was once a very lovely, very frightened girl. she lived alone except for a nameless cat. om eg nokon sinne skal skrive ei bok. skal eg skrive den på denne. sjølvsagt. tihi.

7 comments

  1. tine katrine

    jeg har også nettopp fått skrivemaskin! koser meg veldig med å skrive brev på den, men merker den er litt vondt i skrive på. vondt i fingertuppene, auau. din ser bedre ut å skrive på!

  2. Kathleen

    Jeg hadde skrivemaskin en gang, men gav rakst opp å skrive på den. Det er skikkelig slitsomt, egentlig bare for syns skyld.