6 små oppdateringar om ting som skjer akkurat no

1. eg er friskmeldt. har slutta i jobben hjå als pasienten min, og saknar jobben sinnsjukt. men får ikkje lov å jobbe der meir. får ikkje lov av legen. kan eg ikkje jobbe der, så vil eg ikkje jobbe i helse. så eg slutta. jobbar på bensinstasjon no, yx i måløy, eller måløy servicesenter as, som det heiter. trivst. mykje. jobbar mykje. tjener pengar. drikk kaffi og har det bra. har til og med oppretta ei normal døgnrytme.

2. feira gebursdagen min ein månad etter dagen. stor feiring for meg og veslebror, leigde lokale og ordna gratis inngang på nattklubben. førti gjestar, 20-tals tema, midnight in paris inspirert. ein av dei kosligaste og finaste sumarnettene eg har hatt nokon sinne.film kjem. men arbeider så mykje, har knapt tid til å vaske kle. men det kjem. til sjuande og sist.

3. reiser til roma om to månader.

4. onkelen og tanta mi har termin no på laurdag. i natt draumde eg at farmor ringte og sa ho hadde født. det blir ein gut, han skal heite brian, uttalt på norsk (brian er etter rett eit dansk/irsk namn!). han er oppkalla etter brian jones i rolling stones. han har allereie fått rolling stones body. onkelen og tanta mi er dei råaste foreldra nokon sinne.

5. har knapt tatt bilder sidan april. litt fordi macen tullar, den er heilt fin altså, men den tullar, og eg finn ikkje tid i timeplanen til å reise til ålesund på eplehuset. det tar tre fire timar. kvar veg. men i neste veke får eg forhåpentlegvis litt fri, så då blir det ordnings. og fiksings. redigering på høgt nivå.

6. vi har flytta bordet frå kjøkkenet til stova. så no et eg all maten min i lotusstilling på golvet.

4 comments