inspirasjon

de har nok merka det, at eg ikkje har vore spesielt inspirert i det siste. eg har vore ganske trøtt, sove ein del, jobba litt og brukt fritida mi mest mogleg med venner. eg har kosa meg mykje, men når inspirasjonen forsvinn, er det liksom som om gleden i kvardagen også blir litt nedtona. eg treng kreativiteten for å ha det fint, eg treng å skape noko, om det så berre er små finurlege setningar i notatboka, eller overeksponerte bilder frå eit eingongskamera. berre å ha den der gleden, det vesle stikket av stolthet i bakhovudet som seier dette har eg laga, den er så mykje meir nødvendig enn eg har tenkt over. så her er litt inspirasjon til alle dykk som, lik meg, har slitt litt med å finne den i det siste.

1. flickrfavorittar

2. fine tumblrsider:

fuck yeah nebulas (stjerneskodde!<3)

scientific illustration

fuck yeah medicaldiagrams

3. bilder frå då eg var lita og søt

kva inspirerar dykk no i vårsola?

alt er linka

translation: 
i’ve been sort of uninspired lately, so today i thought i’d make a list over things that inspire me: 1. flickr, 2. these tumblrs and 3. pictures from when i was a little girl. everything is linked.

One comment

  1. julie anett

    Åh vakkert vakkert vakkert. Livet inspirerer meg, det å vite at det ligger mye foran meg jeg ikke enda har prøvd, er fint.