sidan sist

har eg besøkt verdas finaste oldemor

drukke kaffi og snakka mykje med finaste hanne, som var heime i påskafesta mykje, ledd mykje og smilt mykje. jobba litt og sove mykje.

kva har du gjort i det siste?

translation: 
since last time i’ve visited my great-grandmother, astrid. had coffee and visited hanne, who was home for easter. partied a lot, laughed a lot and smiled a lot. worked and slep loads. what have you been up to lately?

2 comments

  1. vwee

    det ser så mye finere ut når man skriver på dialekt / nynorsk. ÆSJ, hvorfor måtte jeg bli født på østlandet, whyyyyyy!
    men uansett, fin film. og fine bilder.
    dessuten, erru heldig med å ha oldemor, ta vare på hun! hun er gull verdt! jeg har ingen igjen :/

  2. Synne

    Hoho, så hyggelig! Jeg har jobbet ekstra mye den siste uken, men jeg har også feiret bursdagen til lillesøsteren min og spist søndagsmiddag med fine folk, og til og med kjøpt en nytt skjørt. Vårkos!