the unbearable lightness of being.

det er påske og det snør, ute er alt kvitt og grønt og blått. veslebror er komme heim på ferie. det går i kaffi, bøker og musikk. er sosial frå tid til anna også. men det er litt deilig å berre skru av verden og opne boka.

translation:
it’s the easter holidays. the snow has returned and outside everything is green, white and blue. my oldest youngest brother has come home for the holidays. he mostly sleeps. i spend my time drinking coffee, reading and listening to music. occasionally i socialize, but there is just something so easy and relaxing about turning off the world and opening a book.  

 

7 comments

 1. Ida Marie

  Bloggen din er så kjempefin! Den havnar no under “Fine ting på nett” på min blogg, om det er greit :)

  Ja, og du har veeeldig stilige sko!

 2. Kathleen

  Jeg har den boka i hylla, kjøpte den på et antikvariat i Danmark for år siden, men har ennå ikke lest den.

 3. Egwene

  Livet ser så fint ut når du tar bilder av det… Hvordan får du det fine skjæret i bildene, sånn at det ser ut som en kryssning mellom drøm og virkelighet?