måndagsmorgonar slik dei skal vere.

1. våknar av sol på andletet. kitlar meg i auga, varmar meg på kinnet. sol. vår. åh… la snøen aldri komme tilbake.

2. lagar ordentleg frukost for fyrste gong på fleire månader. jordbærsmoothie, avokado, granateplejus og kolsvart kaffi. skrur på radioen, blir sittande ein time. ein time med frukost, radio og eit kjøkken som luktar herlig kaffi.

translation:
1. i am awakened by the sun shining in my face. tickeling my eyes and warming my cheeks. sun. spring. oh… let the snow never come back. 2. preparing a proper breakfast for the first time in ages. strawberrysmoothie, avocado, pomegranate juice and black coffee. i turn on the radion and sit down. i stay put for an hour. an hour of breakfast, radio and kitchen that smells lovely of freshly made coffee. 

4 comments

  1. julie anett

    Det siste punktet<3 Svart kaffe med litt fløte i er godt. Jeg vil ha flere søndagsmorgninger, hvor jeg har tid til å lage en god frokost.

  2. regndrope

    Slike måndagar burde vore påbode, nesten. Eller kanskje ikkje. Kanskje treng ein grå måndagsmorgonar for verkeleg å setje pris på dei som denne. Uansett, slike morgonar som den du beskriver, er fantastisk.