fine urørt artistar de bør høyre på #1

unnveig aas. eller ulfedott, som ho heiter på twitter. sjølvutnemnd bohem som skriv og syng heilt fantastisk. minner litt om first aid kit, noah and the whale, susanne sundfør og bon iver, om de likar slik musikk. og det bør de jo, for det er heilt nydeleg musikk. fantastisk musikk. åh, eg kunne prata om kor vakker slik musikk er til den dagen eg dør.

“unnveig synger og spiller middelmådig skranglefolkpop” står det på sida hennar, men det er ingenting middelmådig over det. det er sårt og vakkert og skjørt. og sjølv elskar eg skranglefolkpop.

Out of his hands.  berre sinnsvakt vakkert, minner meg om benjamin francis left, the tallest man on earth og bright eyes. slik fin musikk. det er som honning og knust glas samstundes. akkurat slik musikk bør vere.

trykk på bilda for å komme til urørt profilen. de har sikkert høyrt om dei for lengst, men eg måtte berre dele fordiom. det er slik. som med bob dylan. urørt er kanskje eit av dei finaste konsepta eg veit om. det fins så mange flotte og talentfulle artistar der ute, som aldri blir høyrt. urørt er med på å endre dette. eg elskar det. det er noko av det finaste eg veit.

translation:
two of my favorite urørt artists. unnveig aas and out of his hands. they both sort of sound like shattered glass and honey, which is exactly how beautiful music is supposed to sound like. i love them. click on the pictures to get to their urørt profiles, there you can download and listen to their music.

2 comments

  1. Karoline

    Har møtt Unnveig noen ganger in real life så syns det var kult at hun nevntes her og liker dette, fint med tips til vakker musikk :)