Category: nettstader du burde sjå

ci vediamo bella roma, mi amore

UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled

no reiser eg. heim til noreg. ikkje meir trasking ned pellegrino for å fare på barnum for å drikke god kaffi, vere på internett og ete herleg gulrotsuppe. ikkje meir vin i trastevere, kveldsturar forbi colosseum, øl på abbey’s, middag på mimi e coco eller bar del fico. ikkje meir is hos grom. ikkje meir kaffi på guglielmos eller fleire frantiske joggeturar ned vittorio emanuele II for å rekke den siste tabacchien før den stenger. no er det heim til noreg. heim til snø og vinter og vind og kalde nasetippar. kakao, kanelbollar, svart kaffi, hanskar, julestemning og norsk mat. og det er jo sabla fint det også, men det er lite som slår 23 grader ein måndags formiddag i november.

translation:
i am moving back to norway now. ciao beautiful roma, i will miss you so much!  

intodust: vekas fredagstips!

tenkte eg skulle tipse om denne fantastisk fine sida eg kom over her om dagen.

intodust er ei nettside driven av viktoria marie reie og celine mee storrvik. her finn ein alt frå bildeseriar, intervju, kortfilmar, dagleg blogg og streetfashion. og det er heilt nydeleg og utruleg inspirerande.

translation:
thought i’d just tip you all about this website i found today. it’s called intodust and is run by viktoria marie reie and celine mee storrvik. on the site you can find everything from editorials, interviews, short movies to an everyday blog and streetfashion. it is absolutely breathtakingly beautiful and incredibly inspiring. 

i like you so much i can barely look at you without blushing

i dag tenkte eg vi skulle ta eit lite djupdykk ned i liked post mappa mi på bloglovin. eg pleier å spare dei finaste bloggpostane eg finn der, og her er nokre av dei. trykk på bilda for å komme til innlegga.

 

translation: 
here are some of the blogposts i’ve saved in my liked folder on bloglovin! click on the images to get to the posts and enjoy!  

you’re the bee’s knees

vi er komt til det stadiet i livet at vi flyttar. får separate liv og snakkast ikkje så ofte som vi pleier. likevel er vi bundne saman. gjennom endelause minner om seine ettermiddagar som glei over i seine kveldar med kaffi, nudlar, brownies (om vi nettopp hadde fått lønning eller stipend), vin, musikk, øl, film, sladder og filosofiske samtalar om livet og framtida og kjærleiken. ingenting kan vaske vekk det. ikkje ein gong framtida. og det er akkurat slik det skal vere, og difor er det så sinnsvakt fint at vi lev i ei verd som har internett. som har sosiale medier – eit interaktivt samfunn som lar oss kommunisere, som lar oss vere oppdatert på kva som skjer i livet til dei som ein gong var ein aktiv og veldig tilstedeverande del av ditt.

det siste året har fleire av vennane mine flytta overalt, starta på framtidene sine, og det samme har eg. og no har to av mine næraste og kjæraste venninner fått seg blogg, og difor vil eg at de skal ta ein liten titt innom og legge igjen nokre fine ord og kjærleik til dei, for dei er så fantastiske og dei fortener alt det beste.

veronika hansen - blog de mode 

(klikk på siste linken for å komme til bloggen hennar, klikk på namnet for å komme til eit av utallige innlegg eg har skrive om ho på den gamle bloggen min)

hansen er ei av dei søtaste jentene eg veit om. ho er frisørlærling og den einaste på denne jord som får lov til å klippe og farge håret mitt. ho gjekk på frisørskulen cancan i ålesund og jobbar no som lærling hjå hårmakeren i ålesund (gå dit om du bur i nærleiken og be om ho!). ho er full av liv, latter og er eit endelaus hav av omsorg og kjærleik. for ikkje å snakke om at ho er ei av dei penaste jentene som fins. bloggen hennar handlar for det meste om mote og livet hennar og om du vil sjå vakre instagrambilder av ei heilt nydeleg jente i fantastiske kle, så besøker du bloggen hennar. faktisk, berre besøk den uavhengig om du likar mote eller ikkje, berre besøk den.

hanne ryetrue stories from hollywood

Untitled
UntitledUntitled
hanne er den sterkaste, tøffaste, finaste, skjønnaste, mest fantastiske og talentfulle jenta eg veit om. de har sett ein god del bilder av ho her på bloggen, då ho har vore modell for meg fleirfaldige gongar. for ei veke sidan flytta ho til los angeles for å gå på skule. og ikkje kva som helst skule, men Musiscians institute, Los Angeles der ho skal studere sang. ho er den beste vokalisten eg har høyrt og kjem ein dag til å bli større enn sola på stjernekartet. på bloggen hennar får de vite litt meir om kvardagen hennar og livet i hollywood. ho har ikkje hatt internett i leiligheta si sidan ho kom til LA, men det kjem. det kjem til å komme mykje frå denne jenta, og alt kjem til å vere heilt unekteleg fantastisk.

translation: 
two of my closest friends have both recently started their own blogs. click on the links and visit them, they are fabulous!  

burgunderraud og peter pan kragar

dette er maria, eller mymlen. ho har ein av dei søtaste og finaste bloggane som finst. du veit, ein av dei som varmar opp magen og hjartet og som får dagen til å verke pittelitt bedre enn kva den var før du besøkte den? og akkurat difor meiner eg det er svært viktig at alle de tar ein kikk innom ho og trykker på følg knappen og kanskje også er så snille og fine at de legg att litt kjærleik til ho.

translation:
this is maria, or mymlen. she has one of the sweetest and most beautiful blogs in the world. you know, those who makes your belly and your heart warm, and which makes your day seem a little bit better after you’ve visited it. so please, be sweet and visit her, press the follow button and leave some love in her comments.